Διαδικασία παραγωγής

Η αρίστης ποιότητας χειροποίητη μαρμελάδα ΝΑΛΟΥ διατέθηκε για πρώτη φορά στην αγορά της Αθήνας το 1952. Η ίδια παραδοσιακή συνταγή ακολουθείται με πίστη μέχρι τις μέρες μας.

Οι βασικοί λόγοι που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των χειροποίητων μαρμελάδων ΝΑΛΟΥ είναι η αποκλειστική χρήση φρέσκων φρούτων, η παραδοσιακή συνταγή, καθώς και η παραγωγή σε μικρές ποσότητες.

Φυσικά αποκλείεται η χρήση χρωστικών, αρωματικών, συντηρητικών ή άλλων ουσιών. Η επιλογή των φρούτων πραγματοποιείται την κατάλληλη εποχή και στο ιδανικότερο στάδιο ωρίμανσης. Ο καθαρισμός των φρούτων και η κοπή τους σε μικρά κομμάτια αποτελεί το πρώτο στάδιο μιας προσεχτικής αλλά και συγχρόνως ποιοτικής διαδικασίας.

Τα φρέσκα φρούτα σε συνδυασμό με τη σωστή αναλογία ζάχαρης και ο σωστός βρασμός τους σε ανοικτές κατσαρόλες θα αναδείξουν το πλούσιο άρωμα, το έντονο χρώμα καθώς και τη γνήσια χαρακτηριστική γεύση της μαρμελάδας. Οι μικρές ποσότητες εξασφαλίζουν καλύτερο έλεγχο της διαδικασία παραγωγής.

Στο τελευταίο στάδιο, η μαρμελάδα επιθεωρείται για την ποιότητά της και στη συνέχεια σερβίρεται σε βάζα τα οποία και σφραγίζονται.

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω διαδικασία μας εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα στη μαρμελάδα, που αποτελεί και τον αποκλειστικό στόχο της εταιρείας μας. Για το λόγο αυτό και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αλλάξουμε την διαδικασία παραγωγής, κάνοντας συμβιβασμούς στην ποιότητα για λόγους κέρδους.

Τηλ: 210-6899162, Fax: 210-6854427, Email: info@nalou.gr
Designed & Developed by Next Step