Γεύσεις εσπεριδοειδών

Οι μαρμελάδες εσπεριδοειδών διακρίνονται από τον λεπτοκομμένο φλοιό του φρέσκου φρούτου. Χαρακτηριστικά της γεύσης είναι τα έντονα αρώματα εσπεριδοειδών καθώς και η τυπική οξύτητα, άλλοτε υψηλή (Λεμόνι) και άλλοτε χαμηλή (Γκρειπφρουτ), η πικράδα (Νεράντζι) η ακόμα και ο συνδυασμός των παραπάνω (Πορτοκάλι – Νεράντζι - Λεμόνι) σε ιδανική αναλογία. Η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει τη διαύγεια και το χρώμα των μαρμελάδων αυτών.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι οι ακόλουθες:

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΝΕΡΑΝΤΖΙ - ΛΕΜΟΝΙ
ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
ΝΕΡΑΝΤΖΙ
ΛΕΜΟΝΙ
Τηλ: 210-6899162, Fax: 210-6854427, Email: info@nalou.gr
Designed & Developed by Next Step